torsdag 31 oktober 2013

Bjällerklang

Är det bara jag som redan har helt otroligt mycket julstämning? Längtar tills det blir november (imorgon alltså) för då känns det lite mer OK att börja tänka på julen. Vi har redan handlat hälften av julklapparna och jag har redan börjat pyssla med olika pynt inför julen. I år skall det minsann bli en riktigt fin och fridfull jul. Inte sådär överdrivet mysigt och fint, men passligt ni vet. Lite glögg, lite bjällerklang och så massa pepparkaksdeg såklart.


En bra dag

Idag har det varit en bra dag. Jag har inte mått så illa, jag har inte varit sådär outhärdligt trött och mitt humör har varit rätt jämnt. På familjecafet hade vi lite halloween tema och sen pysslade vi lite.


Dessutom hann vi en sväng till Lelle, tänk vad bara någon timmes prat kan göra <3 En bra dag alltså.

Lider av ett rätt så dåligt samvete för både mig själv, Adam och Anton, för de senaste veckorna. För mig själv har jag dåligt samvete för att jag inte hunnit/orkat/prioriterat träningen. För Adam eftersom jag varit så trött och för Anton för att han fått stå ut med mig och mina humörsvängningar. Kan inte vara lätt att bo med, tur att det finns människor som vill göra det i alla fall <3

Även om det är mörkt och dystert ute just nu känns det som att vi nu går mot ljusare bättre tider. Orken börjar hitta tillbaka och med den kikar också träningslusten fram. Man får ju faktiskt träna även fast man har ett litet pyre i magen.

Första gången

Idag har Adam dagisfotografering, tänk vårt lilla troll gick uppklädd till dagis idag för att bli fotograferad. Vi har också övat att le till kameran, fast hans leende nog är allt annat än äkta haha. Hoppas mer på en allvarlig min från honom än fake smailet <3


onsdag 30 oktober 2013

Glädjen

Att äntligen få berätta för alla den underbara nyheten känns super kul! Med en gång blir allt så mycket mer verkligt, mer påriktigt. Dessutom är det så roligt att se att så många människor gläds för vår skull. 

Funderar hit och dit med att skriva om det på FB eller inte. På ett sätt skulle det vara bra. Liksom mycket lättare, men samtidigt är det så roligt att själv berätta. Kanske vi sätter det på FB efter andra ultran?!? 

tisdag 29 oktober 2013

Mandarinernas tid är här

Äntligen är det så nära jul att mandariner/klementiner/satsumas är super mumsiga. Första tecknet på att julen närmar sig. 

måndag 28 oktober 2013

Spännande

De senaste veckorna har minsann handlat om att hålla tungan rätt i munnen. Vi har verkligen fått anstränga oss både Anton och jag för att inte berätta. Men nu har vi bestämt att det är dags för alla att få veta den fantastiska nyheten att Adam ska bli storebror i början av maj. Nu kanske det blir lite mer action här på bloggen igen. Svårt att blogga om vardagen då mycket av vardagen handlat om illamående och trötthet.. Men nu siktar jag i alla fall på att börja må bättre så småningom.

fredag 18 oktober 2013

Tyst

Ja det är bara förnamnet på vad det är här på bloggen just nu. Hinner inte med nåt just nu, inte träna, inte träffa kompisar knappt så jag hinner äta. Det är skolarbeten som står på kö, det är föra och hämta på dagis och ja det där eviga matdilemmat. 

Dagis går bra,A trivs riktigt bra och är till och med nöjd då han vinkar i fönstret på morgonen. Skolan går väl också bra, mycket arbete men jullovet kommer emot med storm steg. Bara att bita ihop två månader ännu och sen är jag ledig igen ett tag. 

Annars är väl dagarna som dagar är mest. Vardag vardag vardag. Tur att det är fredag idag i alla fall!