tisdag 17 september 2013

Vardag i september

Nu är vi inne i vardagen, lämna på dagis, studera, mysa och fixa hemmet. Det känns som att dygnet blivit så mycket kortare. Det som lider just nu är träningen. Jag har helt enkelt inte hjärta att åka iväg på kvällen efter att jag varit borta hela dagen. Speciellt inte om jag kommer hem först vid 16 tiden. Men jag försöker tänka att det måste få ta någon vecka att komma in i allt. Snart lugnar också skolan ner sig, föreläsningarna blir färre och de lediga dagarna fler. Då finns det också tid för träning. Nu blir det mest cykel och promenader. Alltid något men jag saknar nog gymmet!! 


Hösten är här

Nu börjar det vara dags för ute-kläder. Om jag ska vara ärlig har jag väntar lite på det. Älskar nämligen Adams utekläder <3 
En halare och en ute dräkt. Halaren är menad för dagis och jackan använder vi här hemma. Men nu använder jag halaren för att den är så fin. Alla dessa kläder är vattentäta så vi behöver inte klämma in Adam i svettiga regnkläder. Verkligen ett stort plus! Blir kläderna smutsiga är det bara att skölja av dem under rinnande vatten och sen är dom rena igen. Visst kostar dom rätt mycket men vi behöver sen igen inte köpa regnkläder och recervkläder. Halaren har dessutom ett fleacefoder så man kan förvandla den till en vinterhalare. Gissar att vi sparar pengar på det också! Super nöjd! 

onsdag 4 september 2013

Sämsta mamman

Idag var det inte kul att vara liten, det var inte kul att bli lämnad på dagis, det var minsann inte kul att vara mamma heller.

Lilla killens "egna" tant var sjuk så det blev lite extra jobbigt. Klarade mig med nöd och näppe till bilen innan tårarna sprutade. 

Verkligen inte någon prima start på dagen. Dock meddelade de från dagis sen att det går bra och jag har fått en del saker gjorda i skolan. Bara att vita ihop och kämpa vidare 

Mammas finaste skatt <3