fredag 30 augusti 2013

Augustidimman

Oj vad tiden går nu, de senaste två veckorna har jag typ inte hunnit med något känns det som. Utom på helgen då förstås. Då var vi nämligen en snabbis till Jeppis. Härligt att få träffa alla fina där, även om saknaden efter fammo och faffa blir ännu tydligare där. Vi hade turen att få vara med på kusin M´s fina 8års kalas. Vi bakade en härlig kladdkaka med daim, den tror jag minsann att vi skall baka snart igen :)



Annat då? Nu är lilla killen inskolad i dagisvärlden och på måndag börjar allvaret. Fast vi kör lite lugn start, halv dag på måndag och på tisdagen är han ledig. Men sen är det tänkt att han skall börja vara hela dagar där, ni vet med vila och mellis.. Liten blir stor nu märker man, han har redan lärt sig att rutscha själv, klättrar upp för trappan sätter sig på rumpan och åker ner <3 mamma och pappa står och är sådär töntigt stolta.


måndag 12 augusti 2013

Höst

Det är en magisk dag imorgon, dagen då skolorna börjar igen. Dagen då sommaren tar slut och hösten börjar. Det är väldigt lustigt egentligen, oberoende hur varmt och soligt det är efter skolstarten så är det ändå inte sommar längre. Känns väl helt okej egentligen. Mycket spännande och nytt nu under hösten, skrämmande men det känns ändå rätt okej. Lillkillen fick dagisplats där vi önskade så det känns bra. Snart skall han då börja skolas in där. Jag håller på att fixa skrivbordet till min studieplats. Försöker i samma veva få hela vår lägenhet att bli höstklar, storstäda och ordna så att det inte skall behöva gå tid till det sen.
just det ja, så lärde ju Adam sig att gå på lördagen den 10.8.13
stolt mamma <3

söndag 4 augusti 2013

Vi har det bra!

Ute på stugan hela familjen och Lelle & Matte. Här har vi det nästan för bra! Vi har roligt mest hela tiden, äter smaskig mat och umgås. Idag har jag också äntligen lärt mig åka vattenskidor, super roligt men lite läskigt nog. En natt ska vi ännu sova här och imorgon åker vi hem igen.