måndag 10 juni 2013

iPhone mamman

Tänk att det skall vara så svårt att vara närvarande som mamma. Då lillkillen inte underhåller sig själv är jag ju där, närvarande och mysig men då han snällt leker för sig själv finner jag mig själv allt som oftast med en äppelprodukt i handen. Blir riktigt sur på mig själv, då jag kommer på mig själv med att stup i kvarten kolla FB, IG eller läsa om någon annan människas liv på någon blogg. 

Måste bli bättre på att läggs bort alla apparater. Det ända positiva med dem är ju att man lite lättare minns att ta foton. 

Stackars vår lilla prins, han har minsann inte haft turen att få en mamma som fixat en massa med fotoalbum och babyböcker. Han kommer inte att ha en proppfull babybok med en massa fina foton, minnes saker och berättelser. Tyvärr är det inte jag, hittills har vi väl fyllt i det där vanliga. Ni vet födelsedatum, klockslag och längd och vikt. Måste börja fylla i resten snart, så länge jag ännu minns något!! Får lite dåligt samvete faktiskt. Som tur är han bebis en dag ännu. Får bli morgondagens program på kvällen. Och på onsdag skall vi minsann fira våran lilla ettåring <3 



Lite duktighets poäng får jag ju ändå som tur va från alla parkbesök.

Sen tyckte jag att jag var en aktiv och bra mamma som gick till stranden med min lilla sötis, men tydligen så får barn under två år inte alls simma i havet. Så där rök de poängen. Haha nå nej Vi kommer verkligen att fortsätta simma. Adam ÄLSKAR det!! 

måndag 3 juni 2013

Imorgon är en ny dag

Helgen har bestått av noll träning och en massa gotti gott. 2 exsmenskaffen och gäster är verkligen inte så hälsosamt. Känns super skönt att det är måndag och ny vecka imorgon, att äntligen få åka iväg och svettas till gymmet igen. Att äta min morgongröt och bara må bra. För även om godis och snask är gott så mår jag inte bra av det! Nu ska jag stänga ögonen och hoppas att jag kanske skulle orka blogga lite nästa vecka?!!